poniedziałek, 25 sierpnia 2014

no.167 nic się nie zmarnuje!

można się zakochać, nawet w wypieku z lekko czerstwej grahamki.

Cynamonowo - waniliowy pudding chlebowy z gruszką i śliwką posypany cynamonem i cukrem kryształ


21 komentarzy:

  1. Mam ochotę oderwać kawałek tej buły, ale monitor mnie powstrzymuje :(

    OdpowiedzUsuń
  2. Pudding chlebowy zawsze na tak ! <3

    OdpowiedzUsuń
  3. z puddingiem chlebowym (bułkowym?) nigdy się nie zakochałam, ale śliwki to zupełnie inna historia ;)

    OdpowiedzUsuń
  4. Masz rację, można się zakochać (:

    OdpowiedzUsuń
  5. Wirtualnie sięgam po te dojrzałe piękne śliwki ;-]

    OdpowiedzUsuń
  6. Idealne śniadanie na jesienny (lub końcowo- letni) poranek <3

    OdpowiedzUsuń
  7. Cynamon i wanilia! Idealnie :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Cynamon i wanilia! Idealnie :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Gdyby mi ktoś taki podał... aj, z wielką chęcią!

    OdpowiedzUsuń
  10. Świetny pomysł na wykorzystanie czerstwego chleba, jesteś genialna! :)

    OdpowiedzUsuń
  11. wieki puddingu nie robiłam! a szkoda, bo uwielbiam :)

    OdpowiedzUsuń
  12. jak ja dawno puddingu nie jadłam, a przecież są przepyszne!
    czas to nadrobić :>

    OdpowiedzUsuń
  13. Ze wszystkiego można jak widać wyczarować coś pysznego :)

    OdpowiedzUsuń
  14. Ekonomicznie, nowe życie grahamki :)

    OdpowiedzUsuń
  15. można powiedzieć 2 w 1 - bułka się nie zmarnuje a śniadanie smakuje :D

    OdpowiedzUsuń
  16. Jak jesiennie u ciebie. Aż trochę mnie dopadł w końcu ten jesienny nastrój xD

    OdpowiedzUsuń
  17. OStatnio robiłam go rok temu! A szkoda, bardzo mi smakował :) Chyba niedługo znów się u mnie pojawi.

    OdpowiedzUsuń

Podoba ci się śniadanie? Śmiało zostaw komentarz! Będzie mi bardzo miło :)