wtorek, 25 marca 2014

no.38

Ooo , słońce prześwituje ! Jak dobrze :) Milej się od razu robi. Tak samo szczęśliwa dzisiaj byłam jak dostałam 5+ z fizyki. Ach, jednak się lubimy. Ale odpukam, żeby nie zapeszyć ! ;) Aa i jeszcze wygrałam konkurs na filmik ! Gofry marchewkowe podbiły serca jury :>

Maślanka z granolą jabłkową z rodzynkami z patelni
Granola jabłkowa z rodzynkami z patelni
  • 50 g płatków owsianych*
  • jabłko 
  • garstka rodzynek
  • porządna łyżka miodu
Na suchej patelni podpraż płatki, około 3 minuty. Jeśli zaczną już brązowieć dodaj starte jabłko i rodzynki. Wymieszaj i dodaj miód. Smaż wszystko przez 3 minuty. Smacznego ! :)

* Miał tylko błyskawiczne, lepsze wyszłoby z zwykłymi 

Miłego popołudnia ! :)

9 komentarzy:

  1. Robiłam kiedyś taką granolę z patelni. Świetny wynalazek :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Gratuluję tylu sukcesów!

    OdpowiedzUsuń
  3. Cudowna granola <3
    Ja też gratuluję sukcesów :*

    OdpowiedzUsuń
  4. Gratulacje kochana! Pozazdrościć ;)

    OdpowiedzUsuń
  5. Gratuluję tylu sukcesów! Zdolna z Ciebie dziewczyna :) Taka granola z patelni to świetne wyjście, gdy nie ma się ochoty piec od razu większej ilości (albo nie chce się zjeść całego słoja na raz :D)

    OdpowiedzUsuń
  6. chyba się skuszę na taką granolę!
    Zdolniacha z Ciebie! :))

    OdpowiedzUsuń
  7. Gratulacje <3 ! A taka granola na raz to super pomysl :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Ale z ciebie zdolniacha! Maślanki w takim połączeniu nie jadłam. Jestem ciekawa smaku :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Gratki takiej wspaniałej oceny i wygranej !
    Ja dziś zrobiłam domową granolę z piekarnika ale na twoją wersję też się chętnie skusze kiedy rano braknie mi czasu na coś dobrego :)

    OdpowiedzUsuń

Podoba ci się śniadanie? Śmiało zostaw komentarz! Będzie mi bardzo miło :)